top of page
Image by Tim Mossholder

Hey there!

Hoi! Ik ben Avalon, een 27-jarige creatieveling uit het mooie Utrecht. Ik heb me in de wereld van design gewaagd nadat ik een paar jaar geleden samen met een vriend een bedrijf had opgericht. Mijn niet-aflatende focus op design werd aangewakkerd door een brandende passie voor artistieke rebellie.

Buiten het ontwerp wordt ik gevoed door de donderende beats van metalmuziek, ben ik gefascineerd door de oude mystiek van de mythologie en ben ik een fervent liefhebber van (bord)spellen. Deze verschillende passies geven mijn ontwerpwerk een rauwe, onconventionele energie.

Bij Heretic Design ben ik niet beperkt tot slechts één stijl. Of het nu gaat om ontwerpen die de grenzen opzoeken, rustige, klassieke creaties die tijdloze elegantie uitstralen, of moderne ontwerpen die de nieuwste trends omarmen.

Ga met me mee op dit creatieve avontuur waar elk ontwerp een verhaal vertelt en elk project een kans is voor grenzeloze verbeelding. Welkom in mijn wereld bij Heretic Design, waar creativiteit geen grenzen kent.

bottom of page